Wednesday, January 7, 2009

Saya Boikot Ini


Langkah awal saya dalam merealitikan usaha membantah Israel adalah,
mulai saat ini dan seluruh hidup saya akan datang, saya tidak mahu lagi minum

Coca - Cola!


Saya tak mati pun kalau tak dapat minum air buatan Zionis ini yang telah meratah saudara Islam saya di Semenanjung Gaza. Buat masa sekarang, ini yang termampu, insyaAllah yang lain juga akan saya boikot.

Mari boikot Yahudi!

15 comments:

aliasyraf said...

kena boikot McD dan Burger King juga, sebab hidangkan coca-cola...

jimat sket duit...

(terkenang, masa royal arituh asyik makan McD dgn Burger King jek...)

Farhan Ghadzali said...

hehe..setuju2..tp yang tu buat msa ni amek masa ckit..wat mana yang mampu dulu huhu

(org tu kan kaya..mesti laa asek makan burger king n mcd)

++nurafiqah -anak bonda- +++ said...

lallala...byk r nk kee boikot pasn~

Danial Izzat said...

susah ke nk boikot? hhe.. boleh mulakan dgn produk2 yg tak penting dulu..

milimilo said...

erm..agak susah la nk boikot daniel..sbb ble check blk,bkn sikit brg yg kne boikot..byk gile..slow2 boleh la kot..tp nk boikot coca cola ni sng je..bkn sdp pn..xbgus utk kshtn lak tu..huhu

Farhan Ghadzali said...

haaa...kte boikot coke dlu wat permulaan ni..jom2!!..minum air lain klo gi mcd n kfc..pastu kita boikot mcd n kfc plak !!hehe

ekramhakim~ said...

eheh..komen tuan rumah klakar plak. xyah makan terus xper kfc n mcD tu..eheh..papepon, try slow2..gud luck!

ekramhakim~ said...

colgate skali..bnyk lagi ubat gigi kat kedai..ubat gigi mukmin2..ekeke

Farhan Ghadzali said...

terpulang pada individu sbnrnye dlm hal ini..bgi sy, mungkin kne ambil sdikit masa, kalau bgi anda tak dtgkn masalah..tak mgapalah...apa pun sy dh ckp, cuba perlahan2..hehe

ttg colgate, dah 2 tahun tak pakai lepas isu colgate contains lemak khinzir..

Farhan Ghadzali said...

terpulang pada individu sbnrnye dlm hal ini..bgi sy, mungkin kne ambil sdikit masa, kalau bgi anda tak dtgkn masalah..tak mgapalah...apa pun sy dh ckp, cuba perlahan2..hehe

ttg colgate, dah 2 tahun tak pakai lepas isu colgate contains lemak khinzir..

Farhan Ghadzali said...

terpulang pada individu sbnrnye dlm hal ini..bgi sy, mungkin kne ambil sdikit masa, kalau bgi anda tak dtgkn masalah..tak mgapalah...apa pun sy dh ckp, cuba perlahan2..hehe

ttg colgate, dah 2 tahun tak pakai lepas isu colgate contains lemak khinzir..

Farhan Ghadzali said...

terpulang pada individu sbnrnye dlm hal ini..bgi sy, mungkin kne ambil sdikit masa, kalau bgi anda tak dtgkn masalah..tak mgapalah...apa pun sy dh ckp, cuba perlahan2..hehe

ttg colgate, dah 2 tahun tak pakai lepas isu colgate contains lemak khinzir..

Farhan Ghadzali said...

terpulang pada individu sbnrnye dlm hal ini..bgi sy, mungkin kne ambil sdikit masa, kalau bgi anda tak dtgkn masalah..tak mgapalah...apa pun sy dh ckp, cuba perlahan2..hehe

ttg colgate, dah 2 tahun tak pakai lepas isu colgate contains lemak khinzir..

ekramhakim~ said...

wah..5 terus komen yg dipost nya..reply yg saya punya k?ehehe..ok, saya setuju dengan usaha step by step..ok!

Farhan Ghadzali said...

masalah connection hari tu..tu yg klua 5 comment skalik tu huhu