Tuesday, August 19, 2008

Yes..! Im doing great in my Political Sciences!


Alhamdulillah..syukur yg teramat sangat dipanjatkan kepada Ilahi atas keputusan peperiksaan mid sem kali ini. Hahaha..gembira tak terkata!!..tahniah juga di ucapkan kepada rakan2 yg rata2 berjaya memperolehi markah atas dari 15/20!



Antara rakan seangkatan yg berjaya, Andy 16, Tuan Azzazuddin 18.5, Syahman 17. Semua ini markah dalam subjek Sains Politik. Dan diri ini pula 19.5/20!! Bukanlah tujuan utama untuk show off, riak, ujub, takbur dan lain2. Namun motifnya adalah bagi menyemarakkan lagi semangat untuk mengecapi kejayaan akn dtg juga utk subjek2 yg lain.



Yang penting, membuat kedua ibubapa berbangga itu dikira satu kejayaan pada seorang anak.
Utk diluar sana,sama2lah kita berusaha dan make our parents proud with us!..


**gambar ibu tersayang heheh..

11 comments:

pika yg sgt hepi!! said...
This comment has been removed by the author.
Andy Bah!! said...

aik sejak bila pulok ni..mak dia mak ko...ko ingat ini drama makku bukan makku ke..ingat chantek....ha!!!mampu...satu je pesanan just pray go to hell

pika yg sgt hepi!! said...
This comment has been removed by the author.
Andy Bah!! said...

wei...ko ingat aku suka ke doa2 kan org msuk neraka...aku pun lum tahu lagi msuk syurga atau neraka nie....apa lah...lebih baik kita doakan kebaikan untuk org lain...walaupun org tu sejahat mana...hahahaha....

pika yg sgt hepi!! said...
This comment has been removed by the author.
Farhan Ghadzali said...

Weyhhhh!!..ni pahal korg nk gado2 kat cni niee..daaah2,bwk2 btenang ckit...

pika yg sgt hepi!! said...
This comment has been removed by the author.
Farhan Ghadzali said...

pulakk da...touching2 lak dah..

wuteva larh..

spe2 pasni yg nk komen bia kne tempat ckit..

or other words,please express ur views regarding the issues..not play around wit the sentiment..

tq!

Danial Izzat said...

apa hal korang ni??

Farhan Ghadzali said...

ade sikit kekecohan..hehe..sampai delete komen tuu huhu..

ewan said...

hm..
kat matrix memang senang beb
basic poli.sc...
kat main camp
macam hanjeng...
bender tak susah tpi banyak hell..
mcm nak mati nak hafal all that things.
n banyak kena bg contoh overc..
neway gewd luck lar yea...